Garantie

Autotrust - autogarantie

Standaard worden onze auto's aangeboden zonder garantie en geadverteerd tegen meeneemprijzen. Iedere auto is aan slijtage onderhevig en tenslotte is de kans op eventuele problemen bij een gebruikte auto groter dan een nieuwe, het grote voordeel is dan weer de fractie van de nieuwprijs. Een occasion is immers altijd stukken aantrekkelijker in de aanschaf dan een nieuwe auto. Wilt u toch een stukje extra zekerheid? Lees dan hieronder alle mogelijkheden.

De makkelijkste manier naar onbezorgd rijplezier!
Wil jij zonder zorgen genieten van je nieuwe auto? Dat kan met een passende garantie. In samenwerking met Autogarantie.nl bieden wij verschillende mogelijkheden voor garantie aan. We snappen dat niet iedere auto hetzelfde is. Daarom zijn de garanties van Autogarantie.nl gebaseerd op de leeftijd en kilometerstand bij aflevering van de auto. Kies voor een garantie die past bij jouw auto:

  • Instap – de meest gekozen garantie voor auto’s niet ouder dan 12 jaar en met minder dan 200.000 km. 
    Bekijk de voorwaarden en regels hier: Autogarantie instap
  • Uitgebreid (inclusief pechhulp binnen Nederland) – de meest gekozen garantie voor auto’s tot 8 jaar en 150.000 km.
    Bekijk de voorwaarden en regels hier: Autogarantie.nl Uitgebreid garantie

Defect? Meld je claim eenvoudig online
Autogarantie.nl is een digitale garantiedienstverlener. Dat betekent dat je je claims eenvoudig en snel kunt indienen via Mijn.Autogarantie.nl. Ook handig: door het uitgebreide reparatienetwerk is er altijd een Autogarantie.nl Netwerkgarage bij jou in de buurt. Zo heb je garantie in heel Nederland én in grote delen van Europa.

Autogarantie.nl is een handelsnaam van Autotrust B.V.

Chat openen
Whatsapp ons!