Garantie

Autotrust - autogarantie

Standaard worden onze auto's aangeboden zonder garantie en geadverteerd tegen meeneemprijzen. Iedere auto is aan slijtage onderhevig en tenslotte is de kans op eventuele problemen bij een gebruikte auto groter dan een nieuwe, het grote voordeel is dan weer de fractie van de nieuwprijs. Een occasion is immers altijd stukken aantrekkelijker in de aanschaf dan een nieuwe auto. Wilt u toch een stukje extra zekerheid? Lees dan hieronder alle mogelijkheden.

Zorgeloos rijden met een Autotrust Garantie!

Wil jij zonder zorgen genieten van je nieuwe auto? Dat kan met een passende garantie. In samenwerking met Autotrust bieden wij verschillende mogelijkheden voor garantie aan. Niet alle auto’s zijn gelijk. Daarom zijn de garanties van Autotrust gebaseerd op de leeftijd en kilometerstand bij aflevering van de auto. Kies voor een garantie die past bij jouw auto:

  • Instap – de meest gekozen garantie voor auto’s niet ouder dan 12 jaar en met minder dan 200.000 km.
  • Uitgebreid – de meest gekozen garantie voor auto’s tot 8 jaar en 150.000 km.

Eenvoudig uw claim melden via het Autotrust Claimportal

Is er iets mis met uw auto? Dan kunt u dit eenvoudig melden via het claimportal van Autotrust. Kies vervolgens voor een garage bij u in de buurt voor reparatie. Zo heeft u altijd garantie dichtbij huis én in Europa.

Let op: belangrijk is dat het defect gemeld wordt zodra u een (beginnend) defect opmerkt, voordat u overgaat tot reparatie.

Whatsapp ons!