Onze werkwijze

Ons aanbod

Indien wij een bijzondere automobiel spotten die voldoet aan onze eisen, dan kopen we deze in. Bij ons vindt u voornamelijk auto’s van Duitse komaf, waarbij de merken Audi, BMW en Volkswagen de boventoon voeren. 

Rijklaar

Wij proberen de mooiste auto’s aan te kunnen bieden. Vaak zijn dit auto’s met weinig eigenaren, weinig kilometers, veel vermogen, veel opties of gelimiteerde oplagen. Om deze auto’s in te kunnen kopen zijn wij dan ook veel onderweg. Wij doen ons uiterste best om voortdurend onze collectie aan te kunnen vullen met exclusieve en jong gebruikte automobielen. Na het inkopen van een auto worden de eventuele puntjes op de I gezet en kan de auto gepoetst worden. Hierdoor is de auto meteen rijklaar alvorens foto’s gemaakt gaan worden.

De auto gaat online

Nadat de automobiel geheel rijklaar is gemaakt, kan deze online. Er wordt een gave fotoreportage gemaakt waarbij ieder detail uitvoerig uitgelicht wordt. Vervolgens wordt de auto online geplaatst en kunnen alle foto’s en bijbehorende details bekeken worden op onze website. Misschien zit uw nieuwe droomauto hier wel tussen?

Interesse gewekt?

Heeft u bij ons misschien wel uw nieuwe auto gevonden? De uitvoering is goed, het verhaal juist en de foto’s lijken prachtig. Wij zijn er van overtuigd dat dromen bij ons werkelijkheid worden. Maak een afspraak en bezichtig de auto van uw dromen in werkelijkheid. 

De bezichtiging en proefrit

Nadat u bij ons een afspraak heeft gemaakt voor de bezichtiging van een auto naar uw dromen is het dan eindelijk zover: de bezichtiging en proefrit! Bekijk de automobiel zolang u wilt en maak een proefrit zolang u wilt, de auto moet tenslotte volledig naar wens zijn. 

Komen we tot een deal?

Nadat u uitvoerig de auto heeft bekeken en proefgereden kan het twee kanten opgaan: ja of nee. U weet het zeker, dit moet hem worden. We bespreken eventuele aanvullende wensen en komen tot een deal. Uiteraard kan het zo zijn dat het nog niet helemaal is wat u zoekt, in dit geval drinken we een lekkere kop koffie en hopen we dat we in de toekomst wel wat voor elkaar kunnen betekenen. 

De aflevering

Het moment waar vaak het meest naar uitgekeken wordt, de aflevering. Wat is er nou leuker dan met een nieuwe auto naar huis toe gaan? Wij zorgen voor een onvergetelijke aflevering! Uiteraard is het ook mogelijk om de auto meteen mee te nemen naar huis, al onze occasions zijn immers al rijklaar, mits anders vermeld.

Onze services

Aanvullende garantie

Wil jij zonder zorgen genieten van je nieuwe auto? Dat kan met een passende garantie. In samenwerking met Autogarantie.nl bieden wij verschillende mogelijkheden voor garantie aan. We snappen dat niet iedere auto hetzelfde is. Daarom zijn de garanties van Autogarantie.nl gebaseerd op de leeftijd en kilometerstand bij aflevering van de auto. Kies voor een garantie die past bij jouw auto

Inruil

Uw huidige wagen inruilen is bij ons mogelijk. Ontdek alle mogelijkheden met betrekking tot het inruilen van uw huidige wagen. Er is veel mogelijk. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij helpen graag!

Whatsapp ons!