KWALITEIT

Golf 1.2 TSI

5,0 rating
juli 21, 2021

Wat een verademing !!!!, geen opdringerige mooie praatjes van een gladde verkoper maar een eerlijk en open advies van een nuchtere friese jongen. We hebben bij hem een prachtige Golf gekocht, na een paar ritjes hoorden we rechtsvoor een kraakje.. Wiebe gebeld, de auto werd door hem opgehaald, gerepareerd en weer terug gebracht, super Wiebe reageert vlot op appjes en zijn service is fantastisch.
Wij zijn nu al een vaste klant.

Dijkema

Volvo V40 R-design

5,0 rating
maart 28, 2021

Ik heb bij Wiebes mijn Volvo V40 R-design gekocht. Wiebe is een echte vakman hij heeft de auto van A tot Z klaar gemaakt de auto was heerlijk gepoetst en de auto voldeed volledig aan mijn verwachting. Ga zo door Wiebes jij vakman!

Jeroen

Volkswagen Golf 5 GTI ABT

5,0 rating
maart 28, 2021

Helemaal top, kan niet anders zeggen!
Wiebe is een zeer vriendelijke en servicegerichte ondernemer.
Reageert snel, denkt goed mee en heeft service hoog in het vaandel staan.
Ik had de pech dat één van de bobines het binnen de eerste week begaf. Wiebe reageerde hier echter heel behulpzaam op en dekte de kosten hiervan. Tevens heeft hij vóór aflevering van de auto de distributieriem nog laten vervangen.
Keep up the good work, zeker een aanrader!!

Bram

mijn bmw 1 serie

5,0 rating
februari 20, 2021

dag wiebe .hartelijk dank voor jouw goede fijne snelle service mooie fijne eerlijke auto en eerlijke Wiebert hihi , jij spant de kroon , geweldig gewoon de auto thuisbezorgd , heel hartelijk dank een , echte aanrader , en nog bos bloemen en volle tank .wat een super service . ga zo dooooor wiebert

sonja

Audi a3

5,0 rating
januari 18, 2021

In één woord top 😁 een echte aanrader!

Patrick
Chat openen
Whatsapp ons!