Over ons

Exclusieve automobielen

Opgericht uit voorliefde voor exclusieve auto’s.

Bij ons vindt u voornamelijk auto’s van Duitse komaf, waarbij de merken Audi, BMW en Volkswagen de boventoon voeren. Wij zijn van mening dat de automobiel meer is dan enkel een vervoersmiddel, een uitspraak die de echte liefhebbers met een luide kreet kunnen beamen. Welkom bij Hoogeboom Exclusive.

Alles voor de perfecte automobiel.

Wij proberen de mooiste auto’s aan te kunnen bieden. Vaak zijn dit auto’s met weinig eigenaren, weinig kilometers, veel vermogen, veel opties of gelimiteerde oplagen. Om deze auto’s in te kunnen kopen zijn wij dan ook veel onderweg. Wij doen dan ook ons uiterste best om voortdurend onze collectie aan te kunnen vullen met exclusieve en jong gebruikte automobielen. 

De drijvende kracht

Wiebe is gericht op de toekomst en altijd opzoek naar uitdagende taken. “Hoe groter de taak, des te beter de uitdaging”. Wiebe wordt vaak omschreven als iemand die direct is, niet zozeer in woorden maar in daden. Wiebe heeft van jongs af aan al een echte passie voor auto’s en het is dan ook altijd een ultieme droom geweest om iets te doen met deze passie. In 2017 richtte hij samen met een compagnon het bedrijf Elegant Cars op. In 2020 is Wiebe begonnen met Hoogeboom Exclusive. Dit zelfstandig zodat er naar het ultieme doel toe gewerkt kan worden: het verkopen van exclusieve auto’s voor liefhebbers. “Van je passie je werk maken, iets mooiers kan ik mij niet wensen.”

Whatsapp ons!